banner 1

WINERY ARTS - REVERSE SIX - 75CL

WINERY ARTS - REVERSE SIX - 75CL
WINERY ARTS - REVERSE SIX - 75CL
WINERY ARTS - REVERSE SIX - 75CL
WINERY ARTS - REVERSE SIX - 75CL
12.00
OutOfStock
Uitverkocht

REVERSE SIX  2014 - 75 CL

 

-Spanje / Navarra

- Winery Arts

- Tempranillo & Merlot

- 16 maand Franse eik
- Malo lactische gisting
 

WINERY ARTS

Ribera del Queiles, één van de meest authentieke wijngebieden van Spanje (Navarra) is de thuisbasis van de Winery Arts-collectie.
De hoge kwaliteit die de verschillende druivensoorten in dit gebied hebben bereikt dragen een grote schat aan nuances, kracht en elegantie.
3 frisse, moderne en unieke wijnen. Vol, met een vleugje zoetheid en een delicate zuurtegraad.
Het concept is gebaseerd op de Numbernine. Voor vele culturen over de hele wereld wordt het getal 9 beschouwd als een getal dat het concept van de hoogste kennis weerspiegelt. Het getal 9 vertegenwoordigt de drievoudige aard van de mensheid, waaronder de geest, lichaam en ziel.
Elk van de wijnen die deel uitmaken van de collectie van Winery Arts bezit een uniek idee of thema, met een eigen symboliek.

REVERSE SIX

Deze wijn heeft een donkerrode kleur met een violetkleurige rand. Door meer dan 16 maanden op Franse eiken vaten te liggen heeft hij een intens aroma verkregen van fijn gerookt hout en cacao dat perfect gecombineerd wordt met de tonen van rijp zwart fruit. Een volle en vlezige wijn met een ongewone kracht en structuur die een zeer grote wijn voorspellen.

Guia Peñin 2009: 90/100
Winnaar Zilveren Medaille Concours Mondial de Bruxelles 2010


Terug naar overzicht