banner 1

Viognier - DELAS FRERES

Viognier - DELAS FRERES
Viognier - DELAS FRERES
Viognier - DELAS FRERES
8.15
InStock
Aantal

Viognier  - MAISON DELAS  2018 - 75CL

Frankrijk / Côtes du Rhône 
Maison DELAS
100% Viognier
Het wijnhuis werd opgericht in 1835. Sinds 1996 werden de geest en ziel die bijdroegen aan de reputatie van hoge kwaliteitswijnen hersteld. 

Het uiterst gemotiveerde team is trots om deel uit te maken van de heropleving van de kwaliteit van dit eerbiedwaardig wijnbedrijf uit de Rhône-vallei. Een speciaal ontworpen huis voor de vinificatie van rode wijnen evenals een volledige herstructurering van de kelders voor de rijping zijn enkele voorbeelden van de nieuwe kwaliteitsmaatregelen bij Delas. Allemaal gericht op het bestendigen en verbeteren van de expressie van de terroir. 

Delas Frères bezit  30 hectare wijngaarden, waarvan 10 hectare in de hermitage AOC, 2 hectare in Saint-Joseph AOC en 18 hectare in Crozes-Hermitage. 
Naast de druiven geproduceerd door het eigen wijnteeltteam van Delas, zorgen nauwe relaties van Delas met gelijkgestemde eigenaars / wijnbouwers ervoor dat het bedrijf in staat is druiven te telen die geteeld zijn op individuele percelen, die hun eigen unieke terroir weerspiegelen. 

VIOGNIER 
Specifieke geur van abrikoos, perzik, exotisch fruit en citrus.
In de Smaak is hij zacht en fris met in de afdronk nuances van gedroogd fruit.
Een geweldig glas wijn met frisheid en elegantie ! 
 
Terug naar overzicht